Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутати затвердили Статут територіальної громади міста Тернополя.

Схоже, що свободівська влада у Тернополі полюбляє змінювати все навколо.

Податківці зібрали тільки за 4 місяці.

17 травня міський голова Сергій Надал нагородив учасників та переможців всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2011». Уже пройшло три його етапи:  I – міський, ІІ – обласний та ІІІ – всеукраїнський.

«Вітаю усіх лауреатів конкурсу «Вчитель року-2011», бажаю наснаги та терпіння у вашій щоденній роботі з молодим поколінням. Нехай вам ніколи не бракує цікавих ідей та нестандартного підходу. Сил вам та натхнення щодня, а також нових здобутків у вихованні майбутнього покоління України», - звернувся до присутніх Сергій Надал.

Учасники міського етапу конкурсу отримали грамоти міського голови та грошові винагороди. Переможці – свідоцтва та наказ про надання премії у розмірі 2000 гривень. Нагородження відбувалося у номінаціях: «Вчитель початкових класів», «Вчитель історії», «Вчитель світової літератури», «Вчитель образотворчого мистецтва», «Вчитель німецької мови».  Переможці ІІІ етапу конкурсу отримають по 3000 гривень. Нагороду отримала і працівниця бібліотеки ТСШ №29 Ірена Драч, вона стала переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека»

Колишній міліціонер-посадовець розбив службовий автомобіль та замість нього їздив на краденій іномарці з перебитими номерами. Тернопільський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу стосовно колишнього помічника міністра – представника в управлінні МВС України в Тернопільській області. Посадовець обвинувачувався за ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу), ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Слідством, яке проводила прокуратура області встановлено, що посадовець-міліціонер у 2005 році вчинив ДТП у Шумському районі на службовому автомобілі та переховував авто на підприємствах Шумського, Збаразького районів та в м.Тернополі. Такими незаконними діями він позбавив можливості автогосподарство УМВСУ в Тернопільській області, як власника транспортного засобу, визначити технічний стан цього автомобіля, суму спричинених збитків та провести відновлювальний ремонт. Натомість, правоохоронець придбав крадене авто «Шкода Октавія», взяв участь у підробленні номера кузова цього автомобіля та розпорядився зареєструвати його як службове авто. Згодом цю машину він використовував як службову.
Двигун, кузов та інші запчастини автомобіля, зіпсованого аварією, правоохоронець продав невстановленим слідством особам, а гроші використав на власні потреби.
Своїми незаконними діями працівник міліції спричинив збитки автогосподарству УМВСУ в області на суму 127 тис. 738 грн. 
Суд першої інстанції виніс вирок колишньому посадовцю та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов‘язані з виконанням владних повноважень строком на 2 роки з конфіскацією майна. 

Прес-секретар прокурора області Леся Долішна

Там Сергій Надал, окрім іншого, шукав нові міста-побратими для Тернополя.

Мер Тернополя Сергій Надал і далі запевняє, що вирішення «сміттєвої» проблемиперебуває в робочому процесі.У планах створення комплексу для сортування і переробки відходів та повна рекультивація полігону.

«Сміттєсортувальна лінія, придбана облрадою, є, але вона не вирішить проблему повністю, - зауважив Сергій Надал. – Зараз ми узгоджуємо спільний проект міської ради з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами. У ньому передбачено залучення передових технологій не лише збору, сортування, утилізації твердих побутових відходів, але і сучасні екологічні технології рекультивації сміттєзвалища».

Міський голова Тернополя Сергій Надал під час прес-конференції сказав, що на капітальний ремонт доріг у мысты потрібно 200 млн. грн. Цього року до центрального бюджету забрали ринковий збір та транспортний податок, що приносили надходження у місцевий бюджет.

«Наразі місто має 7 мільйонів на капітальний і 5 – на поточний ремонт доріг. Із запланованих 20 млн. з транспортного податку цього року ми очікуємо лише 10 млн., - зазначив міський голова. – Тому заступники з питань економіки та фінансів шукатимуть можливості отримати резерви для ремонту доріг. Плануємо також залучати місцеві запозичення».

Автобуснового покоління показали тернополянам у вівторок, 17 травня.

- Автобуси оснащені системою карткового розрахунку та GPS-навігаторами, які вказуватимуть базі місце розташування транспорту, - розповідає віце-президент корпорації “Богдан” Володимир Гунчик. - Вони будуть зручними для людей, які користуються інвалідними возиками, та матерів із дитячими візками —у них низький заїзд та без сходинок. У цих автобусах посилена підвіска та особливі амортизатори. Це робить їх пристосованими до наших доріг. До того ж, вони більш місткі та набагато зручніші.

Автобуси попередньої модифікації – Богдан-А092 - коштували 385 тис. грн. Новий Богдан-А201 у базовій комплектації коштує 400 тис. грн.

- Презентацію провели саме у Тернополі, оскільки працюємо із вашим регіоном уже не один рік, - продовжує Володимир Гунчик. - Невдовзі плануємо відкрити у вас сервісний центр обслуговування “Богданів” усіх модифікацій. Адже Тернопільщина розташована у центрі західного регіону. Сюди зможуть приїжджати автобуси із інших областей.

Нові автобуси мають й інші переваги — особливий двигун, кузов. Випускають нові „Богдани” у трьох модифікаціях — як міський автобус, міжміський з м’якими сидіннями та шкільний.

Чи з'явиться найближчим часом новий “Богдан” на міських маршрутах, залежить від того, чи погодяться місцеві перевізники закупити дещо дорожчі, зате місткіші та зручніші автобуси, повідомляє www.20minut.ua

Під такою назвою 20-21 травня у Тернополі відбудеться ІІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль.До участі у виставці запрошені представники іноземних регіонів-побратимів Тернопільської області з Білорусії, Болгарії, Польщі, Литви, Росії. Також до Тернополя приїдуть представники багатьох регіонів України, а туристичний потенціал Тернопільщини представлять райони області.

В програмі також  заплановано  проведення спеціалізованих семінарів, презентація фірм, обмін досвідом, налагодження контактів, ярмарок путівок.

Учасники та гості виставки-фестивалю зможуть ознайомитися з комерційними пропозиціями в галузі туризму та рекреації.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.