Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

У січні голова обласної ради Олексій Кайда підписав розпорядження про відзначення  в області 100-річчя закінчення Патріархом  Української Греко-Католицької церкви, визначним церковним та науковим діячем, філософом, патріотом Йосифом Сліпим Тернопільської гімназії. На виконання цього розпорядження в області відбулося ряд просвітницьких та культурологічних заходів. Так, у Тернопільській українській гімназії ім.. І.Франка була організована святкова академія. Протягом лютого у навчальних закладах області відбувалися уроки пам»яті, тематичні уроки духовності, інформаційно-просвітницькі години на теми «Хресний шлях Йосифа Сліпого», «Провідник духовності», «Йосиф Сліпий – лицар духу» тощо. Школярі мали нагоду переглянути відеофільми про життєвий шлях Патріарха – «Патріарх», «Молитва за Україну», «Йосиф Сліпий – духовний лідер нації». У Вищій духовній семінарії ім..Й.Сліпого та Українській гімназії ім..І.Франка були проведені літературно-музичні композиції «Лицар духу» У рамках відзначення дати закінчення Патріархом тернопільської гімназії  для школярів області були організовані екскурсії на батьківщину Йосифа Сліпого у село Заздрість Теребовлянського району та до  музею  при Українському католицькому університеті у Львові.

Виставки, духовні концерти, присвячені ювілейній даті, відбувалися  і в інших навчальних закладах області,  у бібліотеках, музеях.

Нагадаємо, що за сприяння голови обласної ради  світ побачила книга «Життєвий шлях Патріарха Йосифа», яку передано в усі шкільні бібліотеки Тернопілля.

А також разом з мером «мріють» про культ бургомістра.

Його попередник туди також часто їздив.

І вирішив скликати чергову сесію облради

Дехто з тих, хто відмовився перевозити пільговиків, вже звільнений з роботи

Опозиціонери діючої влади категорично проти такого будівництва

Виявляється, в місті здійснюється ямковий ремонт доріг…

Дорогі друзі, побратими, тернополяни!

 

1 квітня на Тернопільщині розпочали роботу призовні комісії, на які покладено забезпечення призову громадян України на строкову військову службу в рамках кампанії «Весна – 2011».

У 2010 оці – 4 губернатори, у 2011 - ..?

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.