Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На даний час в області працює 12 малих ГЕС: Більче-Золотецька, Пятничанська, Кудринецька, Ніврянська, Завалівська, Осівецька, Топольківська, Касперівська, Коропецька, Янівська, Дичківська, Скородинська загальною потужністю 10,8 МВт.

І “засипає” владу та правоохоронців депутатськими зверненнями

Хоча екс-мер Тернополя хоче її перерахувати на благодійність

На 10 березня було заплановано проведення презентації інвестиційного потенціалу Тернопільської області та міста Тернополя у Американській торгівельній палаті в Україні. Але захід не відбувся, стверджують в міській раді, через ініціативу керівництва Тернопільської обласної державної адміністрації. Перший заступник голови обласної державної адміністрації В.С. Коломийчук звернувся до президента Американської торгівельної палати в Україні Хорхе Зукоскі з проханням перенести проведення вищезазначеного заходу на травень 2011 року.

Щоб не втрачати час, мерія Тернополя вирішила провести відкриту інтернет-презентацію інвестиційного потенціалу Тернополя. Пропонуємо вам україномовну та англомовну версії презентації.

Презентація Тернополя (укр)

Презентація Тернополя (eng)

На початку березня 11 дітей пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей) Тернопільської області відправились на оздоровлення та відпочинок в УДЦ «Молода гвардія».

В українському дитячому центрі діти пробудуть до 25 березня 2011 року.

З 10 по 31 березня 2011 року в МДЦ «Артек» на оздоровленні та відпочинку побувають 42 дітей з Тернопільщини.

Крім того, 18 дітей області візьмуть участь у фінальних стартах ІІ Всеукраїнської олімпіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів з легкої атлетики та плавання, що відбудуться в МДЦ «Артек».

Ані Цимбалюк, ані Хоптян на діалог не йшли

До них 21березня приєднаються колеги з усіх обласних центрів

Тільки-но повернувся мер Тернополя з відрядження, як за океан поїхав його побратим

10 березня 2011 року о 13:30 год. в приміщення благодійного фонду «Карітас» (вул. Замонастирська, 1) відбудеться навчальний семінар для волонтерів та усіх бажаючих, хто опікується людьми, що не можуть дати собі ради.

На цьому семінарі своїми знаннями ділитиметься лікар-кардіолог.

Семінар проходитиме в рамках реалізації діяльності консультативного центру проекту «Домашня опіка». Тривалість заходу до 45 хвилин.

Координатор проекту Наталія Машник, тел. 098 4937179.

Завершився турнір памяті Юрія Науменка з футзалу

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.