Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За неофіційною інформацією, відомий місцевий діяч, екс-кандидат на посаду мера Тернополя, також «попався».

Сесія міської ради прийняла рішення, відповідно до якого сектантську капличку в парку Національного відродження таки демонтують.

Депутат міської ради Роман Заставний на чергове сесійне засідання вніс проект рішення «Про врегулювання окремих питань щодо від’єднання споживачів від систем централізованого опалення та гарячого водопостачання».

Майбутні парламентські вибори спонукають до активності не лише політиків першої величини. Свої "розклади" існують і на рівні областей та міст. 

Чи мають особи, що займаються наркобізнесом, стосунок до міських високопосадовців?

Нещодавно всеукраїнське видання «Weekly.ua» опублікувало рейтинг міст за якістю життя. Наш обласний центр зайняв 4 місце.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.