Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Губернатор Тернопільщини порадив людям самотужки виплутуватися з халепи

Зате мер Тернополя не стомлюється повторювати, що місто матиме переробне підприємство вже за кілька місяців.

Мер Тернополя не раз наголошував, що за місяць-другий буде проведено перевірку роботи всіх  ЖЕКів обласного центру. І 3-4 найгірших з них «виженуть» з ринку надання послуг. І так буде регулярно.

Відстоюючи інтереси Тернопільської школи допризовної підготовки, її педагогічний колектив із “захисниками”, оприлюднюють неправду про інший навчальний заклад

Тернопільські міліціонери цьогоріч зареєстрували 24 крадіжки недешевих мобільників через надмірну довірливість самих потерпілих.

Замість школи — приватний дитячий садочок?

Минулого тижня побилися молодий націоналіст і мер-регіонал

Місцева влада стверджує, що епідемії немає. Але закритих шкіл все більше. Та й на центральних телеканал кажуть, що в деяких регіонах епідемія вже почалася.

На ”Чайці” буде ще один розважальний заклад

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.