Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс-губернатора Тернопільщини покалічили через ревнощі?

Вийшовши з відпустки, мер Тернополя Сергій Надал провів неоднозначну прес-конференцію.

Напередодні анонсувалося, що міський голова пояснить громадськості про причини акцій непокори частини перевізників, про нові кадрові призначенння у мерії і стан освітньої галузі. 

Як стало відомо „Тернопільському тижню” з нефіційних джерел, кілька днів тому співробітники СБУ зі Східної Україні, оперативники з управління одного обласного центру, знайшли неподалік райцентру поблизу Тернополя криївку-схованку, у якій зберігалися компоненти для виготовлення вибухівки.

А також виникли проблеми з енергозабезпеченням

Через складні погодні умови, мокрий сніг, ожеледицю та погану видимість, які ускладнюють рух автотранспорту на автошляхах області, сталося чимало аварій. Так, вранці у суботу, 12 лютого, більше десяти транспортних засобів зіткнулися на дорозі поблизу села Підгороднє Тернопільського району. Зафіксовані й інші дорожньо-транспортні пригоди.

А посадовці міської ради мовчать. Про що?

Законодавство дає право на відпустку лише після відпрацювання на новому місці не менше 6 місяців. Але ця норма, напевне, на мера Тернополя не поширюється?  А тим часом частина перевізників у Тернополі й далі страйкують.

Прозорість та відкритість завжди була обов’язковою в роботі органів влади (про це навіть сказано в якихось там законах) і кожен керівник намагається, принаймні, робити вигляд, що від громади (населення, електорату – потрібне підкреслити) нічого не приховується. Ненайкраще  це поки що вдається свободівському міському голові Сергію Надалу. Він постійно обіцяє, але його підлеглими вперто майже нічого з обіцяного не робиться.

Більше пів сотні автобусів не виїхали на маршрути.

У вівторок частина перевізників Тернополя вчинила акцію непокори і поставили свої автобуси вздовж набережної Тернопільського ставу , біля мерії, та на кількох вулицях міста.

Що ж спровокувало таку ситуацію?

ТОВ «Менс-Авто» і ті приватні перевізниками, які здали в оренду свої автобуси в дане підприємство, стверджують, що Тернопільською міською радою оголошено умови конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах м. Тернополя з порушенням вимог чинного законодавства. Адже об’єкти конкурсу сформовані таким чином, що унеможливлюють рівноправний доступ учасників до них, а також є нерівноцінними щодо рентабельності маршрутів. Також перевізники запевняють, щоначальник управління транспорту Тернопільської міськради Ігор Мединський,застосовуючи погрози, змушував директора «Менс-Авто» розірвати договори з приватними перевізниками і передати їхні автобуси на обслуговування в КП «Міськавтотранс», мотивуючи це підтримкою комунального підприємства.

І тепер усі «ламають голови», як саме і хто може її демонтувати?

Віталій Гнатюк

Років вісім тому двійко тернопільських жіночок, як вони згодом самі стверджували,  побачили в парку Національного відродження диво — над місцем, де в парку з-під землі б'є джерело з природною водою, підіймалися стовпи світла. Як пізніше згадували очевидці, видовище було красивим, але, за їхніми ж словами, це явище ніяк не позначилося на самопочутті або настрої. І тоді ж літні жінки заявили, що біля джерела вони бачили з’яву  Божої Матері.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.