Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А попередній, нагадаємо, втратив посаду через хабар

Побувавши у Збаразькій центральній районній лікарні голова ОДА Валентин Хоптян передав медустанові обладнання – монітор пацієнта МЕС-1000, зареєстрований у складі комплексу анестезіологічного реанімаційного ЕМАНСІС.

Вартість такого приладу – 21,998 тис. гривень, а придбаний він за кошти державного бюджету.

Голова ОДА висловив переконання, що обладнання допоможе лікарям здійснювати належний нагляд за пацієнтами та їх лікування.

Також керівник області ознайомився із станом надання медичної допомоги у лікарні, поспілкувався з пацієнтами і медперсоналом.

У розмові з медиками голова облдержадміністрації наголосив, що сьогодні в Україні визначені пріоритетні напрямки реформування медичної галузі, серед яких - розвиток первинної медико-санітарної допомоги, екстрена медична допомога, фінансування та кадрова політика.

Валентин Хоптян зазначив, що модернізація сучасної системи охорони здоров'я є однією з реформ, у переліку заходів, спрямованих на позитивні зміни у багатьох сферах суспільного життя держави

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, під час робочої поїздки до Збаразького району, представив місцевому активу новопризначеного голову Збаразької райдержадміністрації Автанділа Мдінарадзе.

«Перед новопризначеним керівником району поставлено завдання сприяти соціально-економічного розвиткові Збаражчини, покращенню добробуту її мешканців. Не менш важливим є й належно підготувати районний центр до відзначення 800-річчя міста Збараж», - сказав під час представлення Валентин Хоптян.

Також Автанділа Мдінарадзе привітали присутні на представленні народний депутат України Орест Муц та голова районної ради Надія Розвадовська

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян пропонує зустріти добрими справами двадцяту річницю Незалежності України.

«Думаю, що кожен населений пункт, район має долучитися до втілення у життя двадцяти конкретних добрих справ, спрямованих на розвиток того чи іншого села, селища, міста», - каже Валентин Хоптян.

Голова облдержадміністрації доручив керівництву районів сформувати перелік таких завдань, які буде реалізовано вже цього року.

Водночас, на рівні області також формується двадцятка першочергових завдань, виконанням яких область привітає День народження держави.

Двоє уродженців Ланівеччини у пошуках роботи перебралися до обласного центру. Але заробили реально хіба що на кримінальну справу. 

Що вдастьсяналежним чином підготуватися до відзначення 800-річчя Збаража попри ті проблеми, які виникли уцьому райцентрі через конфлікт між депутатами міськради і мером

Тернополі завершився фінальний турнір 10-го відкритого кубка області з інтелектуальних ігор «УНІКУМ»

З 1 квітня буде встановлено весняно-літню заборону на лов риби, інших  водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Тернопільської області в 2011 році.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.