Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Новини з районів

За апеляційною скаргою прокурора суд скасував винуватцю ДТП покарання у виді штрафу й призначив 3 роки позбавлення волі

Прокурором Тернопільської обласної прокуратури подано апеляційну скаргу на вирок Підволочиського районного суду, яким призначено покарання у виді штрафу в розмірі 3 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 тис грн) з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 5 років винуватцю ДТП, у якому пасажиру мопеда спричинено тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Прокурор довів у суді, що 13 серпня 2022 року мешканець села Остап’є Скалатської ТГ Тернопільського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи технічно справним мопедом, виїхав за межі проїзної частини дороги на узбіччя й зіткнувся з кам’яною огорожею приватного господарства у цьому населеному пункті.

Внаслідок ДТП пасажир транспортного засобу отримав численні травми.

Суд першої інстанції ухвалив вирок винній особі, не пов’язаний з позбавленням волі, хоча прокурор наполягав на призначенні покарання - 3 роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 5 років. Прокурор подав апеляційну скаргу, яку задоволено.

Відтак винуватець ДТП проведе 3 роки за ґратами.

Вирок суду набрав законної сили.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.