Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Віталій Кличко братиме участь у виборах мера Києва, а його партія "Удар" - у парламентських виборах 2012 року. "Я буду балотуватися в мери Києва, партія "Удар" піде на вибори до Верховної Ради", - сказав Кличко в інтерв'ю ZN.UA. При цьому він спростував чутки про "бартер" з Банковою, за яким він знімає свою кандидатуру в Києві на користь Олександра Попова і отримує "зелене світло" на виборах до парламенту.

"По-перше, ніяких діалогів з Банковою я не веду і ніяких угод не укладав. Я вже давно позначив свої пріоритети ... Мені нема про що домовлятися з Банковою і нема чого просити у влади", - заявив Кличко. При цьому він зазначив, що питання про участь в президентських виборах 2015 року поки не актуальне. "Дійсно, тиждень тому я дізнався, що балотуюся в президенти. Було цікаво спостерігати, як дуже багато професійних журналістів і ЗМІ підхопили цю качку. Однак на сьогодні питання президентських виборів, які пройдуть тільки в 2015(!) році, думаю, не актуальне. Всьому свій час", - сказав лідер партії "Удар". Кличко також зазначив, що всі свої доходи отримує в Німеччині, там же платить податки і претензій з боку української податкової не боїться. "Джерело моїх доходів - спорт, і я жодної копійки не заробляю в Україні", - сказав він.

При цьому він висловив упевненість, що влада буде тиснути на нього, у тому числі і з допомогою податкової. "Я розумію: якщо ти сьогодні знаходишся в опозиції, то у тебе апріорі можуть виникнути проблеми", - сказав Кличко. "Я віддаю собі звіт в тому, що, займаючись політикою, повинен бути готовий відстоювати свою позицію і своє ім'я. У цьому зв'язку я волію бути прозорим і не мати больових точок, на які можуть натиснути опоненти. А тим більше - податкова. З податковими службами на Заході не жартують. Моя декларація про доходи є і в податковій Україні", - зазначив він. "Тому податкова України може пред'явити будь-які претензії ... до податкової Німеччини", - резюмував Кличко

Після економічної кризи 2008-2009 років в Україні за офіційними даними кількість бідних зменшилася, хоча за відчуттями самих громадян жебраків стало більше.

Про це повідомила на прес-конференції в понеділок співробітник Інституту демографії і соціальних досліджень імені Птухи НАН України Людмила Чернюк, повідомляєІнтерфакс-Україна.

За її словами, у 2010 році рівень відносної бідності вперше опустився нижче оцінки 25% і склав 24%. При цьому падіння рівня бідності вперше за останні 10 років відбулося за рахунок того, що держава в роки кризи залишила всі державні гарантії на попередньому рівні.

У той же час, кількість людей із середнім доходом значно знизилася, і, таким чином, у нижній частині розшарування громадян за доходами зменшилася.

"На жаль, не бідним стало жити краще, а знизилися середні суспільні стандарти", - підкреслила Чернюк.
У той же час, кількість родин, 60% доходів у яких іде тільки на харчування, у 2010 році зменшилася з 49% до 41,2% у порівнянні з попередніми роками, відзначила вона.

Разом з тим, заступник директора соціальної служби Центру Разумкова Михайло Міщенко відзначив, що відповідно до соціологічних досліджень, рівень бідності, тобто людей, що ледь зводять кінці з кінцями і їхніх доходів не вистачає навіть на харчування, збільшилася з 12,5% на початку 2008 року до 13,8% у жовтні 2011 року.

Кількість бідних людей, тобто доходів яких вистачає на харчування і необхідні речі, відповідно також збільшилася з 34% до 41%.

За словами Міщенка, в бідності в Україні "жіноче обличчя", оскільки 62% людей, що "ледь зводять кінці з кінцями", є жінками. При цьому, серед жебраків 50% складають люди пенсійного віку (60 і більш років), серед бідних - 29% тієї ж вікової категорії.

 

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.